Sezoni

Sfidat e sezonit të FIRST® LEGO® League

Çdo vit, FIRST® LEGO® League jep një Sfidë të re bazuar në një temë shkencore të botës reale.

Duke filluar me Discover, fëmijët njihen me bazat e STEM ndërsa punojnë së bashku për të zgjidhur sfidat argëtuese dhe për të ndërtuar modele duke përdorur tullat LEGO® DUPLO®.

Ndërsa pjesëmarrësit përparojnë në Explore, fëmijët do të marrin njohuritë e tyre të sfondit për STEM dhe do t’i vënë në praktikë ndërsa punojnë në ekipe për të dizajnuar dhe ndërtuar robotë duke përdorur LEGO® Education SPIKE Essential.

Pasi të jenë gati të kalojnë në një mjedis konkurrues, ata bashkohen me Challenge dhe zbatojnë aftësitë e tyre STEM të kombinuara me të menduarit kritik për të punuar me një ekip, për të ndërtuar një robot dhe për të konkurruar në një lojë emocionuese robotike të bazuar në mision.

FIRST®️ LEGO®️ League Albania

Lidhje të dobishme

Na kontaktoni

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2022 - FIRST®️ LEGO®️ League Albania