Rreth Nesh

Rreth Nesh

Çfarë është FIRST® LEGO® League?

FIRST® LEGO® League prezanton shkencën, teknologjinë, inxhinierinë dhe matematikën (STEM) për fëmijët e moshës 4-16* vjeç përmes mësimit praktik dhe argëtues emocionues. Pjesëmarrësit fitojnë përvojë në botën reale të zgjidhjes së problemeve përmes një programi të drejtuar global robotike, duke ndihmuar studentët dhe mësuesit e sotëm të ndërtojnë një të ardhme më të mirë së bashku.

Tre divizionet tona frymëzojnë të rinjtë të eksperimentojnë dhe të rritin aftësitë e tyre të të menduarit kritik, kodimit dhe dizajnimit përmes të mësuarit praktik STEM dhe robotikës.

Toddlers - Toddlers

Ky program prezantues argëtues STEM rindez kureshtjen natyrale të studentëve të rinj dhe ndërton zakonet e tyre të të mësuarit me aktivitete praktike në klasë dhe në shtëpi duke përdorur tullat LEGO® DUPLO®.

A '- D' Primary

Në FLL Explore, grupet e studentëve të moshës 6-10 vjeç fokusohen në bazat e inxhinierisë ndërsa eksplorojnë problemet e botës reale, mësojnë të dizajnojnë, programojnë dhe krijojnë zgjidhje unike të ndërtuara me tulla LEGO, të mundësuara nga LEGO® Education WeDo 2.0. Secili grup përbëhet nga 6 anëtarë.

5th Primary - 2nd Lyceum

Konkurrenca miqësore është në qendër të Sfidës së Ligës FIRST® LEGO®, ndërsa grupe të rinjsh 9-16 vjeç hulumtojnë, zgjidhin, kodojnë dhe inxhinierojnë - ndërtojnë dhe programojnë një robot LEGO për të lundruar në misionet e një lodre robotike. Secili grup përbëhet nga 6 anëtarë.

Numrat Flasin

FIRST po frymëzon breza të qytetarëve në mbarë globin dhe i ndihmon ata të kuptojnë fuqinë e tyre për të ndërtuar një të ardhme më të mirë

0 +
Pjesëmarrës
0 +
Shtete
0 +
Evente

FIRST®️ LEGO®️ League Albania

Lidhje të dobishme

Na kontaktoni

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2022 - FIRST®️ LEGO®️ League Albania